O nas

Podjetje Rener d.o.o. je družinsko mizarsko podjetje, ki že dvajset let s kvalitetnimi proizvodi oskrbuje svoje kupce na področju mizarstva.

Proizvodnja je usmerjena v proizvodnjo po naročilih, ki podjetju omogoča fleksibilnost in dopušča implementacijo naročnikovih želja in zahtev v končni izdelek. Na ta način svoje kupce lažje in bolje zadovolji, kupci pa pridobijo izdelke, ki vsebujejo njihovo osebno noto. Kupcem zagotavlja kvalitetno izdelavo vseh izdelkov.

Podjetje je specializirano za proizvodnjo balkonskih, terasnih in notranjih – stopniščnih ograj in opremo za bivalne in poslovne prostore kot so mize, omare, stilno pohištvo, kuhinjsko pohištvo, regale, postelje ter polizdelke za mizarje . Izdeluje tudi nadstreške, pergole, vrtne ute, paviljone, lesene fasade in terase, zunanja otroška igrala in drugo.

V podjetju se zavedajo, da je kvaliteta izdelkov zelo pomembna, saj so izdelki v večini izpostavljeni zunanjim vplivom in visoki frekvenci obrabe, zaradi česar je visoka kvaliteta nujna. Strankam zagotavlja zanesljivost v dogovorih v smislu kvalitete, količine, dobavnih rokov in drugih dobavnih pogojev